Coaching & Begeleiding

Ten diepste is er natuurlijk geen ander, maar ontmoet je altijd alleen jezelf (E. Tolle)


Coachtraject:  Ontmoet de potentie van jouw ziel

Loop je vast, ben je de connectie met jouw potentieel kwijt maar wil je vanuit kracht en liefde groeien?   Heb je behoefte aan iemand naast je die je support, begeleidt en die het vuur in jezelf  weet op te laaien?  Die je leert hoe je jouw schaduw kan omarmen, hoe je weer van jezelf kan houden?   Hoe word je wakker uit het lineaire denken van oorzaak -gevolg  in de magische kracht van creatie en overvloed?  Leven vanuit bewustzijn; hoe doe je dat?

Het werk dat ik doe is binnen het kader van een drie-maandentraject: 5 sessies van 2 uur waarin je op een zeer bewuste en warme manier wordt begeleid. Elke sessie ronden we af met huiswerk. Op basis van wat je zelf evalueert, inziet, transformeert daar bouwen we de volgende sessie op verder. Het is dus een heel intensief, persoonlijk traject op jou afgestemd. Ik bied niet alleen mijn eigen levenservaring, mijn eigen pad, (tantra)  maar tevens mijn cognitieve kennis aan.

Hoe werkt verandering?  De essentie van het leven op biologisch niveau is homeostatisch;  je lichaam wil altijd dezelfde soort ademhaling, hetzelfde type verteringssysteem, dezelfde temperatuur aanhouden want dat is zijn overlevingsmechanisme. Dat is hoe jouw lijf er voor zorgt dat je kunt leven. Alleen de verwarring is dat wij dit concept doorvertalen in onze gedrag, energetisch en emotioneel. Het moment dat wij iets gaan veranderen – heel diep uit onze conditionering komen van misschien wel jaren, generaties achter ons – dan gaat dat lijf zeggen:  “Ho, wacht even!”. Niks veranderen want anders ga ik dood!” Zo diep kan het zijn. Dus het werkt heel subtiel hoe je de mind constructief gebruikt, kunt verleiden zodat het mee wil in jouw ontwikkeltraject en je verandering bewerkstelligt en ook verankert. Dat is de essentie van mijn werk.

Na het afronden van een driemaandentraject kan je mij vinden voor vervolggesprekken: wandelend in de natuur of onder het genot van een kopje thee bespreken we jouw vooruitgang, nieuwe inzichten, aandachtspunten etc.

Contact
Linda de Smedt
vuurcoaching@gmail.com of 00 31 (0)6 – 280 71 696