Mannen, Vrouwen, Relaties

hart“Bij jou kan ik zo lekker niemand anders zijn”  (Onbekend)


De Kracht van de Man:  Herken je dit?

Vragen rondom conditionering van man-zijn, problematiek rondom verlies mannelijkheid, onvoldoende kennis of misinterpretatie van seksuele flow,  angst voor intimiteit en liefde,  defensieve communicatie, emotionele afbakening.

De Kracht van de Vrouw: Herken je dit? 

Vragen rondom conditionering van vrouw-zijn, problematiek rondom orgasme, angst voor onderdrukking, reactieve emotionaliteit, geen connectie met intuitieve vermogens, het niet kunnen uitdrukken van vrouwelijke energie en kracht.

De Kracht van Relaties:  Herken je dit?

Vastlopen in ‘frictie-focused’ seks, geen kennis van seksualiteit in combinatie met haar creatief potentieel.  Op zoek naar ‘ sharing’ en ‘melting’ in plaats van resultaatgerichte, orgasme-georienteerde seksualiteit.

Spanning omtrent reactieve communicatie en op zoek naar een verbindende, empatische manier van relateren.

Werkwijze:

Ik kan een toegevoegde waarde zijn voor mannen, vrouwen en echtparen die een down-to-earth aanpak zoeken t.a.v. hun seksualiteit en vastlopen in het reguliere zorgstelsel. Door het linken van bewustzijnsprocessen aan intimiteit ontstaat als vanzelf een nieuw paradigma t.a.v. seksuele energie.  De winst is integratie van afgescheiden delen in onszelf (seks, hart, verbinding, wijsheid, inzicht).  En weer simpelweg gelukkig kunnen zijn. Er is nog zo veel  te vertellen over hoe je ‘wakker’ kunt worden en kan ontplooien in oude en pijnlijke overtuigingen over de liefde en intimiteit. Hier een bijdrage aan leveren, is inmiddels mijn levensmissie geworden.

Contact
Linda de Smedt
vuurcoaching@gmail.com of 00 31 (0)6 – 280 71 696